Skip Navigation
 
Sign In
to access application status,
saved documents and Job Search Agents or to create a new account.
Job Details
Senior Software Engineer
Job ID #: 11098 Location: Aarhus, Denmark
Functional Area: Software Development Location:
Employment Type: Regular Full-Time Location:
Duration: unlimited Location:Senior softwareudvikler til konsulentafdeling i international virksomhed

I QIAGEN Aarhus har vi i mere end 10 år udviklet software til analyse af genetisk data, som i dag bruges af virksomheder og institutioner over hele verden. Vores produkter anvendes både i klinisk sammenhæng, til diagnose og personlig medicin samt i mange forskellige forskningsområder som fx. plantegenetik, kræft og arvelige sygdomme.
Vi søger nu en dygtig softwareudvikler, som skal indgå i et konsulent-team, hvor vi udvikler produkter direkte til større internationale kunder. Som udvikler vil du være involveret i alle faser af udvikling og vedligeholdelse af vores software.

Du kan forvente en meget varieret hverdag, hvor du bl.a. kommer til at:
- Designe og udvikle software til analyse af genetisk data.
- Samarbejde med f.eks. Java-udviklere, biologer og kunder.
- Analysere indkomne bug-reports og hurtigt levere løsninger til kunder.
- Sætte dig ind i biologiske/genetiske problemstillinger.
- Medvirke til at holde et højt kvalitetsniveau ved hjælp af blandt andet unit-tests og code-reviews.

Det team, du bliver en del af, er også involveret i projekter, hvor vi f.eks. konfigurerer eller optimerer eksisterende software, rådgiver omkring IT infrastruktur eller ligefrem analyserer data for en kunde. Alt efter interesse kan elementer fra disse projekter også indgå i jobbet.

QIAGEN Aarhus en arbejdsplads med knap 100 dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer med forskellige baggrunde og fagområder. Vi værdsætter et højt niveau af vidensdeling og en uformel omgangstone, der giver plads til sparring, diversitet og udvikling. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et kontor, som er centralt beliggende i Aarhus C med mulighed for parkering. Vi har et stærkt socialt fællesskab både i hverdagen og i fritiden, som er understøttet af en aktiv personaleforening.- Du er en erfaren og alsidig softwareudvikler med minimum 2 års erfaring en høj faglig profil inden for Java.
- Du har en længerevarende IT-uddannelse som ingeniør eller datalog - eller tilsvarende erfaring.
- Du kommunikerer flydende på engelsk i såvel skrift som tale og trives i en international virksomhed.
- Det kan være er en fordel hvis du har kendskab til bioinformatik.- Du er selvstændig og kan fuldføre opgaver alene, men kender også styrkerne ved teamwork og véd, at succes opnås ved at arbejde sammen og gøre fuldt brug af dine kollegaers færdigheder og kompetencer.
- Du er passioneret men også en pragmatisk teamplayer, som ikke er bange for at udfordre andres meninger, ligesom du selv sætter pris på at blive udfordret.
- Du har gode analytiske evner og en logisk tankegang, som du flittigt anvender i din tilgang til problemløsning.

Move Up   Back to top