Skip Navigation
client banner

Job details

Myyntiedustaja suun terveydenhuollon asiakaskenttään
  • Requisition ID: 192151
  • Position: Full-Time Replacement
  • Open date: Feb 8, 2019 11:43 AM
  • Functional area: Commercial
  • Location:
    Espoo, Finland-Espoo
  • Required degrees: Not Indicated
  • Relocation: No

Email a friend

Your Responsibilities:
Myyntiedustaja suun terveydenhuollon asiakaskenttään:
Oletko etsimämme motivoitunut ja energinen tiimipelaaja GSK:n uudeksi myyntiedustajaksi suun terveydenhuollon asiakaskenttään?   

Itsehoitolääkkeiden liiketoimintamme kehittää, valmistaa, myy ja markkinoi laajaa valikoimaa tuotteita kivun, hengityselinten, suun terveyden ja ihotautien hoitoon. Tuotesalkkumme sisältää tunnettuja alkuperäisiä tuotemerkkejä, kuten Panadol, Voltaren, Otrivin, Nicotinell, Sensodyne ja Zovirax.

Haemme nyt myyntiedustajaa noin vuoden mittaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen. Tehtävänäsi on edistää suunhoitotuotteidemme ja muiden GSK tuotemerkkien tunnettuutta terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa. Tapaat päivittäin hammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia ja huolehdit siitä, että heillä on käytössään uusin tieto tuotteistamme. Henkilökohtaisten ja ryhmätapaamisten lisäksi pidät aktiivisesti yhteyttä alan mielipidevaikuttajiin sekä oppilaitoksiin tapahtumien ja tuotekoulutusten avulla.

Tehtävässä vastaat:
Vastuullasi on yhteistyökumppanuuksien ylläpitäminen ja rakentaminen keskeisissä suun terveydenhuollon asiakasryhmissä. Olet tuoteasiantuntijamme asiakasrajapinnassa ja käyt jatkuvaa dialogia asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseksi.

Tulosten aikaansaaminen edellyttää päivittäisiä asiakaskohtaamisia sekä strategista ajattelua. Myyntialueenasi on eteläinen Suomi ja pystyt matkustamaan myös muualla järjestettäviin tapahtumiin. Olet osa Consumer Healthcare tiimiä ja raportoit tehtävässä myyntipäällikölle.

*LI-GSK


Why You?

Basic qualifications:

Oletko etsimämme?
Osaamisesi pohjana sinulla on soveltuva terveydenhuollon tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta lääkealan myyntitehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta suunhoidon kentästä, toimijoista ja tuotteista. Kokemuksesi auttaa meitä uudistamaan ja kehittämään tapaamme toimia. Ymmärrät asiakkaidesi tarpeita ja toimit heidän äänenään huolehtien, että pystymme yhdessä vastaamaan niihin.

Etsimme tavoitteellista, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista henkilöä, joka viihtyy myynnillisessä roolissa terveydenhuollon ammattilaisten parissa ja haluaa tehdä yhteistyötä sisäisten ja erityisesti ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tunnet omaksesi roolin, jossa seurataan tuloksia, mutta pääset myös itse vaikuttamaan siihen miten tavoitteet saavutetaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Tehtävään soveltuvaa (esim. terveydenhuollon tai kaupallinen) koulutusta
•Useamman  vuoden kokemusta myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta  
• Tuloshakuisuutta, itseohjautuvuutta, vahvaa vuorovaikutusosaamista ja kykyä faktapohjaiseen vaikuttamiseen  
• Kykyä priorisoida ja koordinoida useita tavoitteita ja projekteja liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaan
• Erinomaisia viestintätaitoja kirjallisesti ja suullisesti suomeksi sekä hyvää englanninkielen taitoa

Eduksi katsomme kokemuksen myyntityöstä lääkealalla ja suun terveydenhuollon asiakaskentän tuntemisen


Preferred qualifications:
Please see 'Basic Qualifications'


Why GSK?:
GSK on tiedelähtöinen, globaali terveydenhuoltoalan yritys. Tutkimme ja valmistamme innovatiivisia lääkkeitä, rokotteita ja itsehoitovalmisteita, joiden avulla autamme ihmisiä elämään terveempinä pidempään. Työmme on innostavaa ja haastavaa, sillä tuotteemme parantavat miljoonien ihmisten elämisen laatua maailmassa joka päivä. Toimimme 115 maassa ja työllistämme yli 100 000 henkilöä. Suomessa GSK:laisia on noin 140 ja toimistomme sijaitsee Espoossa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa tuotteidemme menestykseen terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa. Tuotesalkussasi on tunnettuja ja vahvoja brändejä (mm. Sensodyne, Corega, Corsodyl, Biotene), joista voit olla ylpeä. Osaavat ja ammattitaitoiset kollegat Suomessa sekä kansainvälinen organisaatiomme auttavat sinua menestymään ja kehittymään.  
Meillä GSK:lla pääset mukaan kehittämään ihmisten hyvinvointia maailmanlaajuisesti. Tule tekemään merkityksellistä, kiinnostavaa ja vaihtelevaa työtä laadukkaiden tuotteiden parissa. Työ GSK:lla on aidosti kansainvälistä ja pääset mukaan osaavaan ja dynaamiseen tiimiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, panostamme osaamisesi kehittämiseen ja huomioimme projektien suhteen myös henkilökohtaiset kiinnostuksenkohteesi.

Contact information:
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruiter Teea Kuusimurto: teea.t.kuusimurto@gsk.com Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on 24.2.2019  ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Contact information:
You may apply for this position online by selecting the Apply now button.

Important notice to Employment businesses/ Agencies

GSK does not accept referrals from employment businesses and/or employment agencies in respect of the vacancies posted on this site. All employment businesses/agencies are required to contact GSK's commercial and general procurement/human resources department to obtain prior written authorization before referring any candidates to GSK. The obtaining of prior written authorization is a condition precedent to any agreement (verbal or written) between the employment business/ agency and GSK. In the absence of such written authorization being obtained any actions undertaken by the employment business/agency shall be deemed to have been performed without the consent or contractual agreement of GSK. GSK shall therefore not be liable for any fees arising from such actions or any fees arising from any referrals by employment businesses/agencies in respect of the vacancies posted on this site.